Cukorbeteg ügyelet, HUNGARIAN DIABETES ASSOCIATION

Cukorbetegközpont

Tisztelt látogatóink!

cukorbeteg ügyelet trophic fekélyek kezelése a cukorbetegségben

Cukorbeteg ügyelet cukorbeteg ügyelet betegeknek, mind családtagjaiknak egy nagyon személyes, napi kihívást jelentő állapot, magas szintű önmenedzselést kívánva az optimális anyagcsere-állapot fenntartásához, és a cukorbetegséggel összefüggő késői szövődmények kialakulásának megelőzéséhez, késleltetéséhez. Bizonyos emberek számára ez a kihívás megerőltető és terhes lehet, kiégettséghez vagy kétségbeeséshez, esetenként depresszióhoz vezethet.

Ez a kihívás egy életen át szünet nélkül folytatódik, anélkül, hogy — a tudomány mai állása szerint — a teljes gyógyulás elérhető lenne.

A cukorbeteg élet megélése drámaian változatos. Az emberek egyéniségüktől, személyiségüktől függően alkalmazkodnak és viselkednek bármilyen adott cukorbeteg ügyelet.

cukorbeteg ügyelet gangrén lábak cukorbetegséggel

A személyes reakció a diabétesz kialakulásának tényére azonban nem tér el. Cukorbeteg ügyelet állapot pszychológiailag pozitív feldolgozásának vezetése, támogatása sorsdöntő, különös tekintettel arra, hogy az optimális életminőség mellett a megfelelő kezelési célértékek elérését és fenntartását is biztosítsuk.

Üzenetet küldök!

A diabétesz gondozás kilátásai sohasem voltak kedvezőbbek, mint manapság. Az utóbbi években a technológiai fejlődés széleskörű lehetőséget adott a diagnosztikus szűrővizsgálatokra, a strukturált betegedukációra.

cukorbeteg ügyelet does diabetes affect heart rhythm

Az otthoni vércukor önellenőrzés, a folyamatos glukóz-monitorozás rendszereinek alkalmazása az egyénre szabott kezelések kialakításában ma már nélkülözhetetlen.

Már nem jelent nehézséget az olyan korábbi problémás helyzetek megoldása, mint fizikai aktivitás, sport, közéleti szereplés, munka, szórakozás, szexuális élet, külföldi utazás — csak néhányat említve, amelyektől már nem tart vissza az a tény, hogy valaki cukorbeteg.

cukorbeteg ügyelet bőrbetegségek a cukorbetegségben és azok kezelésében

Magánrendelésünk a szűrővizsgálatoktól a diabétesz minden típusának korszerű, egyénre szabott kezelését, gondozását biztosítja, sok éves tapasztalattal rendelkező, szakmai körökben ismert, és elismert szakemberek csapat-munkájával.

Segítséget nyújtunk ahhoz, hogy a cukorbetegeknek optimális-ideális anyagcsere-helyzetet, és betegségükkel együtt élve sikeres életérzést alakítsunk ki és tartsunk fenn betegségük cukorbeteg ügyelet. A cukorbetegség szövődményei bizonyítottan megelőzhetők, jelentősen késleltethetők, de csak akkor, ha a betegség korai stádiumában normalizáljuk a szervezet anyagcsere-állapotát.

Az ambulancia bemutatása, tevékenysége Fő feladata a cukorbetegek első terápiájának meghatározása. Az inzulin kezelés elindítása is számos esetében gyakran ambulansan történik. Az ambulancián visszarendelések során gondozzuk az inzulinnal kezelt 1 és 2 típusú cukorbetegeket és — speciális diabetológiai ellátást nem inzulinos II.

Ehhez a betegség keresése, előállapotának szűrése szükséges mind az egészségesek, mind a már cukorbetegek családtagjai körében.

Fontos információk