Cukorbeteg zokni

cukorbeteg ezüstszálas zokni

cukorbeteg zokni

Leírás és Paraméterek További információk Leírás és Paraméterek A gumírozás nélküli zokni a cukorbeteg emberek nagyon kedvelt cukorbeteg zokni, mivel nem szorítja el a lábat, így a cukorbeteg zokni mindig biztosított marad. A gumírozás nélküli zokni szára végig patentkötéssel készült, ezért nem csúszik le. A fedőfonalas kötésnek köszönhetően a bőr csak a pamuttal érintkezik.

cukorbeteg zokni

Az orr- és sarokrész erősített. Az orrlezárás kézi láncolással történik.

cukorbeteg zokni

A cukorbetegeknek való zokni összetétele miatt kellemes viselet: a pamut biztosítja a kényelmet, a poliamid tartalom cukorbeteg zokni rugalmasságot, a kopásállóságot és a mérettartást. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők és a kombóklepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek.

cukorbeteg zokni

A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástár unkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk. A legtöbben ezeket vásárolják.

cukorbeteg zokni

Fontos információk