Cukorbetegség agresszió

cukorbetegség agresszió

az impotencia kezelésére a cukorbetegség

Orvos válaszol rovat Tisztelt Doktor! Inzulinpumpás cukorbeteg vagyok, és mostanában sűrűn előfordul, hogy a vércukorszintem leesik 2 alá és ilyenkor családtagjaim elmondása szerint agresszív vagyok és nem vagyok hajlandó sem szőlőcukor, sem bármilyen cukortartalmú táplálék, illetve folyadék bevételére.

gluténmentes heti menü

A legborzasztóbb, hogy nem észlelem, amikor a vércukorszintem cukorbetegség agresszió kezd, semmilyen jelét nem érzem, hogy esetleg baj lehet. Csupán egyik pillanatról a másikra kerülök ebbe az agresszív állapotba, aminek legtöbbször az a vége, hogy amikor magamhoz térek, már ott van az ügyeletes orvos és épp egy hatalmas fecskendnő glucagont cukorbetegség agresszió belém.

cukorbetegség 2 st kezelés

A kérdésem az lenne, hogy tudok-e tenni valamit annak érdekében, hogy a testi reakcióim visszatérjenek? Esetleg van e köze a sokszor alacsony cukorbetegség agresszió, ahhoz, hogy pajzsmirigy alul-működésem van? Milyen orvoshoz tudok fordulni segítségért? Az alacsony vércukor érzet hiánya már az egyik szövődménye lehet a cukorbetegségnek idegek károsodása, neuropátia.

dcont trend vércukormérő csereakció

Ennek igazolása miatt szoktunk ez irányú vizsgálatokat neuropátiás vizsgálat, autonóm reflextesztek végezni. De okozhatja cukorbetegség agresszió magas vérnyomásbetegség miatt szedett gyógyszer is.

Érdemes ezeket a lehetőségeket megvizsgálni kezelni de van még néhány további lehetőség is: Szokásosnál kicsit magasabb cukorcélértékek beállítása Még pontosabb szénhidrátszámolás az inzulinbólushoz igazítottan A magas vércukorértékek túl-korrekciójának kerülése. Gyakoribb vércukor ellenőrzés.

Hipoglikemia tréningami segít a korai hipoglikémiás jelek felismerésében.

élelmiszer-diabétesz szóda kezelése

Folyamatos glukózmérő szenzor felhelyezése CGMSami jelzi a fenyegető hipoglikémiát egyes pumpákban van ilyen funkció, csak a szenzort kell megvenni, de a pumpától független rendszer is elérhető.

Ez inkább a cukorbetegség időtartamával, és a vércukorháztartással függ össze.

csepp kezelés cukorbetegség

Ezen panaszokkal mindenképpen gondozó diabetológusát, illetve az illetékes inzulinpumpa centrumot tudja felkeresni.

Fontos információk