Cukorbetegség tábor

Nagyszerű hír érkezett: a cukorbeteg gyerekek is mehetnek táborozni - Ripost

cukorbetegség tábor

Ezt az Erzsébet Alapítvány egy gyerekek számára készült oktató videóval segítette, a táboroztatóknak pedig egy olyan filmen keresztül nyújtott információkat, amelyben az érvényes járványügyi előírásokat és egészségügyi javaslatokat, ajánlásokat ismertetette. Mindezek kitértek a fertőtlenítésre, a higiénés szabályokra.

Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez.

A táborokban kézműves foglalkozások, sportos aktivitások sport- és akadályversenyek, vetélkedők, falmászás, tánc, foci, kidobós, vízibomba csatajóga, cukorbetegség tábor, solymászat, kutyás bemutató, Ki mit tud? A cukorbetegség kezelésére fizikoterápiás sem hiányozhattak, a diabos gyermekek cukorbetegség tábor állatkertben, tanösvényi sétán vettek részt, strandoltak, kerékpártúráztak és játszótéri programok is vártak a kicsikre és nagyokra.

Mindezek mellett az edukáció is a Diabétesz Erzsébet-táborok szerves része, a cukorbetegség tábor többek között a szénhidrát számolást is elsajátíthatták a táborokban.

cukorbetegség tábor

Szintén a fővárosban valósított meg napközi tábort a Sportos Cukorbetegek Egyesülete. Békés megyében, Gyulán a Diaboló Alapítvány a Cukorbeteg Gyermekekért két turnusban szervezett napközit.

cukorbetegség tábor

Többek között kalandparkba mentek a gyermekek, egész napos ásványgyűjtő túrára, kisvonatozásra, biciklitúrára, sárkányhajózásra, bobozásra jutottak el a táborozók, de voltak vetélkedők, balatoni fürdőzés, koncertek és kézműves foglalkozások is az ottalvós Diabétesz Erzsébet-táborokban.

Add meg az e-mail címedet és értesítünk minden újdonságról!

cukorbetegség tábor

Fontos információk