Doterra cukorbetegségre

doterra cukorbetegségre

Oreganoolaj rendelése Az oregánó olaj és a cukorbetegség Az oregánó olajat már évszázadok óta felhasználják az ételek ízének javításához, azok felemeléséhez, doterra cukorbetegségre az újabb, patkányokon végzett kutatások szerint hatékony lehet a 2-es típusú diabétesz kezelésében is.

doterra cukorbetegségre

A Drugs. Azonban egyelőre még ne dobjuk a sarokba a cukorgyógyszereinket és ne dobáljuk a kukába az inzulinokat, hiszen még e kutatások gyerekcipőben járnak.

A 2-es típusú cukorbetegség és a növényi gyógyszerek A 2-es típusú cukorbetegséget általában az elhízás vagy a genetikai hajlam eredményezik.

doterra cukorbetegségre

Leghatákonyabb kezelési módjai közé a diéta, a testmozgás, a diabetikus gyógyszerek és néha az inzulininjekciók tartoznak. A 2-es típusú cukorbetegek általában rezisztensek a szervezetükben termelődő inzulinra, így nem jutnak a megfelelő mértékben energiához. Azonban néhány fűszernövénnyel ezen az állapoton változtathatunk: a fahéj doterra cukorbetegségre az oregánó is nagymértékben képes csökkenteni a doterra cukorbetegségre.

doterra cukorbetegségre

Az oregánóolaj és a cukorbetgség A Science Daily közölte a Georgetown Egyetem Orvosi Központja által végzett kutatást, ahol a cukorbeteg patkányok esetében vizsgálták bizonyos étekzési olajok hatásosságát a vércukorszintre.

Az oregánóolaj, a görögszénaolaj, a tökmagolaj, a köménymag egyaránt képesek fokozni a patkánxokban az inzulinra való érzékenységet.

doTERRA Black Spruce Essential Oil Sourcing (Translated Subtitles)

Eme olajok hatására javult az inzulin felszívódása és csökkent az inzulinigény. Azonban továbbra is szükség volt injekció formájában is inzulint adagolni a patkényokba, ám az adagok mennyisége csökkent.

doterra cukorbetegségre

A jövő lehetőségei Eddig csak egyetlen vizsgálatot végeztek és bár az eredmények biztatóak, további kutatásokra van szükség. Reméljük, hogy hamarosan még többen kezdik el vizsgálni e természetes anyagok hatásosságát a cukorbetegségre és kifejlesztenek olyan természetes készítményeket, amivel hatékonyan lehet majd kezelni a cukorbetegséget.

doterra cukorbetegségre

Bálint cseppek oreganó.

Fontos információk