Homoktövis készítmények

Homoktövis fogyasztása, homoktövis termékek

Cégünkről Cégünk, homoktövis készítmények Dr. Fitokup Kft. A vállalkozás Prof.

cukorbetegség elleni gyógytea

Dörnyei József és felesége, Dr. Dörnyei Józsefné több évtizedes homoktövis készítmények tevékenységének eredményeire építve elkötelezetten fejleszti az emberek egészségének támogatásához szükséges étrendkiegészítőket és komplex hatóanyagtartalmú készítményeiket Szibériából származó nemesített homoktövisből és más fontos- és értékes gyógynövényekből.

Diplomáját a Moszkvai Állami Élelmiszeripari Egyetemen szerezte ben, élelmiszer és vegyi folyamatok komplex gépesítése és automatizálása szakterületen. Később levelező aspirantúra keretében élelmiszeripari műveletek, gépek és berendezések, élelmiszerkémia, élettan, kolloidkémia, biokémia és biofizika területeken folytatta tanulmányokat.

autonom neuropathia kezelése

A homoktövisre Oroszországban, űrhajósoknak való élelmiszerek fejlesztések közben bukkant, onnan vett részt annak nemesítési folyamatában és akkor vette kezdetét a nemesített homoktövisből készült készítmények fejlesztése. Magyarországon a hetvenes években a Szabolcstejnél tevékenykedett élelmiszeripari kutatóként, ahol gyártásfejlesztés, tejpor- túró- és túródesszert üzemek létesítése és gyártmányaik fejlesztése volt a feladata.

diabetes új módszerek és kezelésére használt gyógyszerek

A nyolcvanas évtizedben a Compack Rt. Fitokup kft-t, ami immár 28 éve gyártja és forgalmazza több országban is ismert és elismert nemesített homoktövisből és egyéb gyógynövényből készült termékeit. Dörnyei József 12 megadott szabadalomban szerepel feltalálóként, tudományos publikációinak és konferencia előadásainak száma meghaladja a at.

Kutatási munkássága elismeréseként ben a Jedlik Homoktövis készítmények Díj kitüntetettje. IKM rendelettel homoktövis készítmények szakmai díj, amely a kimagaslóan sikeres feltalálói tevékenység, valamint a kiemelkedő színvonalú és hatékonyságú iparjogvédelmi munkásság elismeréseként adományozható.

a második típusú cukorbetegség kezelése bab

Fontos információk