Neuropátia fórum,

neuropátia fórum

Zátrok Zsolt 8 hónap Stresszre gyanakszom és arra, hogy rosszul kezeli ha felzaklatják. Leginkább stressz-reakciónak ha úgy tetszik pánikrohamnak tűnik. Egyrészt járjon utána, hogy lehet-e szervi baj a háttérben. Időszakos keringési zavart, ritmuszavart, rejtett magas vérnyomást kell kizárni a vizsgálatokkal.

neuropátia fórum cukorbetegség és zsír

Ha nincs szervi baj, akkor a stresszt kellene kerülni. Pszichológus tud segíteni stresszkezelő technikák megtanulásában. Ann 8 hónap A panaszom másfél hónapja jelentkezett.

Egy nagyon rossz hír hallatán lezsibbadt a teljes jobb oldalam.

Hozzászóló: Meeetya, Válasz erre: penzesmeli70, 37 éves vagyok, és 8 éve cukorbeteg. Kórházi körülmények között sem rendeződik a vércukor szintem. Sokan megpróbálkoztak beállítani, de senki sem járt sikerrel. Diéta mellett tavaly novemberben kialakult az első szövődményem, a Neuropátia. Mielőtt rendes orvoshoz kerültem volna, a helyi Neurológus mindenféle gyógyszert be szedetett velem, a legkisebb hatás nélkül.

Nem erősen, hanem bizsergően. Éreztem a szemhéjjamon, az orrom hegyén, a szám szélén és a végtagjaimon.

  • Polineuropátiás fájdalom csökkentése - Dr. Zátrok Zsolt blog
  • A kemoterápia kiváltotta fájdalom enyhítése A neuropátia jellegzetes klinikai manifesztációja a polineuropátiának nevezett forma, amikor a végtagokon jellemzően az alsó végtagon disztálisan és általában szimmetrikusan, harisnya- illetve kesztyűszerű eloszlásban jelennek meg keverten érző, motoros és autonóm tünetek.
  • Ennek azonban éppen az az egyik tünete, hogy nincs tünet.
  • Zsibbadás a végtagokban — perifériás neuropátia is lehet Egészségmagazin
  • Zsibbadás a végtagokban – perifériás neuropátia is lehet | hepszolg.hu

A fülem is bedugult. Az arcomon nem látszott.

Mi okozhat neuropátiát?

Stroke-ra és Tia-ra utaló tüneteim nem voltak. Megmértem a cukromat és vérnyomásomat, egyik sem volt magas sem akkor, sem azóta. Fájdalmam sem volt.

neuropátia fórum cukorbetegség problémák kezelésére

Másnapra elmúlt minden. Azóta főleg stresszes nap után ismét jelentkezik, de már nem csak a jobb oldalamon, hanem mindenhol. Ugrál a jobb kezemről a neuropátia fórum lábamra, onnan a jobb combbelsőmre, szinte mindig máshová.

neuropátia fórum kezelése zöldségek cukorbetegség

Viszont az arcomat azóta neuropátia fórum érinti. Elmondani senkinek nem mertem. Egy patikus ismerősöm Benfogamma napi mg-t és mikrogramm B12 vitamint ajánlott. A B12 szedése óra a panaszaim sokat javultak, de egy stresszes nap után ismét rossz.

Hozzászóló:penzesmeli70, 2014-08-02 19:34

Doktor Úr mire gyanakszik? Hogyan lehet kezelni? Elmúlik vagy örökre megmarad?

neuropátia fórum a kezelés egy babér lapot a cukorbetegség

Fontos információk