Vizeletkezelés cukorbetegséggel

vizeletkezelés cukorbetegséggel

vizeletkezelés cukorbetegséggel

Létrehozva: Mit mutat a vizelet? Amikor orvoshoz megyünk valamilyen bajunkkal, gyakran küldenek el minket vizeletvizsgálatra. Vajon mi minden mutatható ki ez alapján? Mit néz az orvos?

vizeletkezelés cukorbetegséggel

Azóta minden reggel megiszik egy pohárral a saját vizeletkezelés cukorbetegséggel, és az arcát is megmossa vele. A lapnak azt nyilatkozta, hogy csak a középsugaras vizeletét használja, a vizelés elején, illetve legvégén ürülő folyadékot nem, mert azokban méreganyagok lehetnek.

Azt állítja, hogy a rendszeres vizeletivás elkezdése után már pár nappal sokkal jobban kezdte érezni magát, és testileg-lelkileg felszabadult a béklyóból, amelyet a betegségei jelentettek.

vizeletkezelés cukorbetegséggel

A vizelet nem véletlenül ürül ki a szervezetünkből Mielőtt bárki követni kezdené Kayleigh példáját, nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy gyakorlatilag semmilyen tudományos bizonyíték nem létezik arra vonatkozóan, hogy a vizeletterápia valóban hatékony lenne. Sőt egyes kutatások szerint kifejezetten káros és veszélyes.

vizeletkezelés cukorbetegséggel

Az ókorból ered a vizeletterápia A vizeletterápia ötlete az ókori Görögországból, illetve Egyiptomból származik. Hívei úgy gondolják, hogy a vizeletnek gyulladáscsökkentő hatása van, hatékony a pattanások ellen, fehéríti a fogat, véd a fertőzések ellen, sőt még a rákos megbetegedések ellen is segíthet felvenni vizeletkezelés cukorbetegséggel harcot.

A terápiának Ázsiában, a Közel-Keleten, illetve Dél-Amerikában van a legtöbb híve, akik általában azzal érvelnek, hogy a vizeletet évezredek óta használják gyógyászati célokra.

Áttekintés: 2Thesszalonika

Fontos információk