Cukorbeteg utóvacsora.

cukorbeteg utóvacsora

Sára Biró answered 9 év ago Ugyan, nincs amiért elnézést kérni:- 1 Vote Up Vote Down Gyöngyi answered 9 év ago Nekem lefekvéskor még az 5-ös cukor sem cukorbeteg utóvacsora gondot,szerencsére.

cukorbeteg utóvacsora

Alatta már szoktam korrigálni, db cukorbeteg utóvacsora eszek. Éjszaka egyetlen egyszer vettem észre, hogy leesett a cukrom, szerencsére felébredtem. Csupán azt éreztem, hogy hányingerem van, egyéb tünet nem volt. Valamiért mégis gyanakodtam a cukorra, már nem emlékszem pontosan mennyi volt, rögtön ettem és vártam 20 percet, és megnyugodtam, amikor már normalizálódott a cukrom.

cukorbeteg utóvacsora

Eddig a Korpovit volt. K, nekem sajnos nem megy le a cukrom éjszaka sem, vagy marad vagy emelkedik, sokszor arra ébredek hajnali háromkor, hogy fáj a gyomrom, remegek, sokszor fájdalmat érzek a jobb oldalamon a bordám alatt. Nem cukorbeteg utóvacsora megvárni az októbert elmegyek soron kívül a cukor rendelésre.

Ha megmérem a cukrom 7 körül mozog, pedig lefekvéskor alacsonyabb volt, és beadtam a Levemírt is. Sára Biró answered 9 év ago Zsóka mennyi lefekvéskor a vércukor értéked?

cukorbeteg utóvacsora

Sajnos nagyon rossz evő, és ugye neki nem lehet megmondani hogy muszály megenned. Az utóvacsorával mi is bajban vagyunk.

cukorbeteg utóvacsora

Este 9-kor a cukra még jó de aztán éjszakára mindig fölmegy 15 fölé és ugye reggel pedig még magasabb az éhgyomri. Most megemelték neki egy egységgel. Mit adjak neki estére enni hogy tartsa neki normálisan ne is menjen le ugye, hogy több inzulint kap?

cukorbeteg utóvacsora

Fontos információk