Kórház vác

Oltási akcióhét: November 22-28 !

kezelési szabványok cukorbetegekben

Egy új kórház szükségességének gondolata már a múlt század es éveiben felvetõdött, ugyanis az as években a Burgundia utcában mûködõ 20 ágyas szegényház jellegû kórház ma Idõsek Otthona- valamint a város fõterén, kórház vác ággyal rendelkezõ Irgalmas Kórház szolgálta a betegeket.

Az A kórház vezetõségének fontos célkitûzése volt egy új típusú egészségügyi irányítás megteremtése, annak következetes megvalósítása, egy élõ-folyamatos kapcsolat a kórház és felvevõ területe között.

Megvalósult a nyitott falú kórház modellje.

cukorbetegség és annak kezelése a bojtorján

A diagnosztikus részlegek közül a labor, a röntgen és a kórbonctani osztály is ekkor kezdte meg mûködését. Még ebben az évben a mûtõblokk mellett 7 ágyas intenzív részleg kezdte meg mûködését.

Lábléc menü

A kórházhoz került a tüdõgondozó, a stabil és mozgó ernyõképszûrõ állomás, valamint a zebegényi szülõotthon. Pavilonok építését kezdték meg a kórház fõépülete mellett: ben, ban három pavilont kórház vác az elmebetegek részére, ban pedig egy ágyas belgyógyászati pavilont.

élelmiszer-diabétesz szóda kezelése

A központi labor itt kapott végleges elhelyezést. Még ugyanekkor saját erõbõl megszervezõdik a Sürgõs Betegfelvételi Részleg.

vérfű cukorbetegség kezelésében

Elkészült a helikopter leszálló, valamint a parkoló is. A gégészeti osztály kiköltözött a régi kórházba, helyén szülõszoba és szülészeti mûtõ került kialakításra.

cukorbetegség és a magas vérnyomás

Megépül az új étterem.

Fontos információk