Nyers kakaó
Mindenmentes, nyers kakaópor A nyers kakaópor szenzációs egészségügyi előnyöket kínál az emberi test számára, nyers kakaó fontos megjegyezni, hogy ezen szuper hatások egyáltalán nem igazak a széles körben elterjedté vált alkalizált, vagy más néven holland kakaóporokra!
A Hollandok az alkalizálást a kakaó pH értékének növelése érdekében fejlesztették ki, amitől habár a kakaópor sötétebb színűvé és vízben könnyebben oldódóvá válik, az elképesztő természetes élettani hatásait viszont szinte teljesen elveszíti!
Értékes vitamin és tápanyag tartalma miatt a nyers kakaópor egyike a föld legkomplexebb és nyers kakaó élelmiszereinek. A nyers kakaóport lassan fermentált és napon szárított kakaóbabból, hidegsajtolással készítik.
A nyers kakaópor magában hordozza a nyers kakaóbab szinte minden egyes pozitív élettani hatását, mindemellett nagyon finom csokoládés ízzel rendelkezik, így igazán finom kakaó, forró csoki, sütemények és egyéb finomságok készíthetők belőle. Hogyan használd a nyers, teljes értékű kakaóport? Azokon a napokon, amikor egy kis extra boldogságot keresel, vagy éppen nyers kakaó szervezeted vitalizálására van szükség, a nyers kakaópor az egyik legegészségesebb és leghatékonyabb természetes megoldás, amit csak választhatsz!
Valódi tejtermékek ketoban
A nyers kakaópor bármilyen kakaópor alapú recepthez felhasználható! Ételeink, italaink nem csak csokoládésabb ízzel gazdagodnak általa, de a szervezet számára fontos vitaminokkal és tápanyagokkal is.
Néhány perc alatt isteni finom kakaót készíthetünk belőle, ami kiváló vitalizáló felnőttek és gyerekek számára egyaránt. Kakaó készítésnél lehetőség szerint használjunk növényi tejet, tudományos vizsgálatok szerint az állati eredetű tej kakaóval történő egyidejű fogyasztása gátolja a kakaóban található antioxidánsok beépülését a szervezetbe.